Aanmelden

 

 

 

 

Via het onderstaande aanmeldformulier kunt je je inschrijven voor tweejarige IPT-opleiding ‘Psychosomatische therapie’ 2016/2017.

Alle (voorlopige) opleidingsdagen kun je hier terugvinden.

 •   Man
    Vrouw
 •   Ergotherapeut
    Fysiotherapeut
    Oefentherapeut
 •   Ik verleen hierbij een machtiging aan Stichting DOKh te Alkmaar om het verschuldigde opleidingsgeld van € 6750,- ineens (twee weken voor start van de opleiding) af te schrijven van onderstaand IBAN-nummer en ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden (tot 8 weken van te voren kan men kosteloos annuleren, daarna is men het gehele bedrag verschuldigd).
    Ik verleen hierbij een machtiging aan Stichting DOKh te Alkmaar om het verschuldigde opleidingsgeld in 8 termijnen van € 855,- (verspreid over de opleidingsjaren) af te schrijven van onderstaand IBAN-nummer en ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden (tot 8 weken van te voren kan men kosteloos annuleren, daarna is men het hele bedrag verschuldigd).
    Ik ontvang graag een factuur van Stichting DOKh voor het verschuldigde opleidingsgeld van € 6750,- op het bovengenoemde postadres en ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden (tot 8 weken van te voren kan men kosteloos annuleren, daarna is men het hele bedrag verschuldigd).
 • Als u het niet eens bent met de afschrijving, heeft u 56 dagen de tijd om uw bank- of girokantoor opdracht te geven het bedrag terug te storten.