Docenten

Kernteam docenten:

Albert Mulder: psychosomatisch werkend fysiotherapeut, coach werkzaam in 1e lijnspraktijk voor psychosomatische therapie en stresshantering. Docent, supervisor en trainer scholingen en nascholingen IPT.

Hugo Helmes: psychosomatisch werkend fysiotherapeut, werkzaam in de 1e lijn, fysiotherapiepraktijk. Docent aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding fysiotherapie, docent scholing IPT.

Ronald van der Vlies: arts voor psychosomatische therapie, werkzaam in de 1e lijn. Docent en trainer scholingen en nascholingen IPT.

Jolanda Faber:  ergotherapeut pijnrevalidatie, een interdisciplinair behandelprogramma voor mensen met chronische pijn, in het Rijnlands Revalidatie Centrum. Trainer-adviseur Zorgcommunicatie. Docent scholing IPT.

Overige docenten:

Jan van Trier: psychiater, Sint Antonius ziekenhuis, Utrecht / Nieuwegein, Docent huisartsopleiding, gastdocent voor de module psychopathologie IPT opleiding.

Christien de Jong: GZ psycholoog en psychotherapeut. Vrijgevestigd psychotherapeut. supervisor van de NVRG en als hoofddocent verbonden aan de Postmaster opleiding Psychosociale Oncologie van de RINO in Utrecht, gastdocent voor de module psychologie

Dr. Jan Houtveen:  psycholoog en psychofysioloog. Hij heeft zich afgelopen 20 jaar bezig gehouden met psychologisch en psychofysiologisch wetenschappelijk onderzoek naar Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK), gastdocent voor de module SOLK